Přihlásit se

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

AMPEL s.r.o.
IČO 02606356
se sídlem Hněvkovského 30/65, 617 00 Brno – Komárov

Kontakt: info@ampel.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování, dotaz na produkt

V kontaktním formuláři od vás sbíráme pouze jméno a e-mail, abychom mohli v rámci budoucího plnění smlouvy zodpovědět vaše dotazy k produktům a k poptávce.

Poptávka

V rámci poptávky zabezpečení budovy a servisu oken od vás sbíráme pouze jméno, e-mail a telefon. V rámci poptávky vrat, oken a dveří od vás navíc sbíráme ještě adresu montáže. Tyto údaje zpracováváme v rámci budoucího plnění smlouvy, abychom mohli poptávku vyřídit k vaší plné spokojenosti.

Objednávka garážových vrat

V rámci plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, telefon, e-mail a dodací adresu, abychom mohli objednávku správně vyřídit. A v rámci povinnosti ze zákonu sbíráme jméno, fakturační údaje a případně název firmy, IČO a DIČ, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Registrace účtu

Na základě vašeho souhlasu sbíráme jméno, e-mail, fakturační a dodací adresu pro vedení uživatelského účtu a zjednodušení nákupu.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktování: po dobu 1 roku.
  • Dotaz na produkt: po dobu 5 let.
  • Registrace účtu: po dobu 2 let.
  • Poptávka: po dobu 1 roku.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 2 let
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • AMPEL s.r.o. (IČO 02606356, se sídlem Hněvkovského 30/65, 617 00 Brno – Komárov) jako provozovatel webu a e-shopu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • Milan Knoll (IČO: 86867601, se sídlem Sídliště Družba 694, 667 01 Židlochovice) jako správce webu a obchodní zástupce.
  • Roman Svoboda (IČO 74270371, se sídlem Joštova 859, 667 01 Židlochovice) zajišťující výrobu a montáž garážových vrat.
  • Dušan Krásný (IČO 63378591, se sídlem Hojerova 1469/6, 664 34 Kuřim), kteří řeší online marketing.
  • Marie Jedličková (IČO 64208834, se sídlem Svojanov 134, 569 73 Svojanov), která vede účetnictví.
  • Společnost Google jako poskytovatel aplikace Adwords.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 23.5.2018.

© AMPEL s.r.o. | všechna práva vyhrazena

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top